Gratis forsendelse på ordrer over 300Kr + Gratis afkast + Spar op til 50%

FAQ

1. Er internationale ordre accepteret?

Ja, vi accepterer ordrer fra Canada, Danmark, Norge, Sverige, Italien, Schweiz, Holland, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Det Forenede Kongerige, Grækenland, Grønland, Hongkong, Irland, Japan, Korea, Luxembourg, Malaysia , New Zealand, Australien, Portugal, Spanien, Taiwan og staterne, der er skrevet direkte via vores hjemmeside. Hvis du er uden for et af disse steder, skal du bare kontakte os. Vi kan sende din ordre overalt i verden ved hjælp af DHL.

2. Hvad laver du internationale forsendelser?

Vi sender til de lande og regioner, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Grønland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Korea, Malaysia, Nederlandene, New Zealand, Norge, Portugal, Rusland, Spanien, Schweiz, Taiwan, Storbritannien og USA, hvis du er uden for et af disse steder, skal du blot kontakte os email.

3. Hvad er de accepterede betalingsformer?

Vi accepterer betaling af Western Union, kun gyldige kreditkort-Visa, MasterCard. Betaling kontant, check, postanvisning, statsstøttet programkort, gavekort, personlig check eller butikskonto og American Express også paypal er ikke tilgængelig.

4. Er min betaling sikker på dit websted?

Alle betalinger foretages via den 100% forsikrede linje. kobenbsko.com har skabt et sikkert transaktionsmiljø. Vi bruger SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) - vores online bestillingssystem er industristandarden for krypteringsteknologi for at beskytte dine bestillingsoplysninger online. SSL krypterer alle oplysninger, herunder dit kreditkort og alle personlige oplysninger om dig til www.kobenbsko.com. Kryptering giver sikkerhed og ro i sindet på din browser, og lokalt netværk understøtter brugen af ​​krypterede datatransmissioner.

5. Jeg har ikke et Visa eller Mastercard, hvad kan jeg gøre?

Du kan betale med Western Union og acceptere 10% rabat på din Western Union-betaling. Du kan kontakte os via e-mail eller MSN til vores vestlige union information.

6. Hvorfor får jeg en fejl, når jeg forsøger at betale med mit kreditkort?

Hvis du forsøger at betale og sende med kreditkort som betalingsform, men du får en fejl, skal du gå tilbage og bestil igen, dine tidligere ordrer uden betaling vil blive annulleret inden for 24 timer. Tjek venligst hos dit kreditkortselskab for at kontrollere, at kortet er i god stand, hvis dine tre ordrer eller mere ikke passer.

7. Hvordan kan jeg følge min ordre?

Du kan til enhver tid kontrollere status for din ordre ved at gå direkte til Ordrestatus sektionen på kobenbsko.com. Bemærk venligst, at du skal bruge dit ordrenummer og din emailadresse for at kunne bruge denne funktion.

Vi sender dig en e-mail for at informere dig om ekspeditionsselskabets sporingsnummer og fortælle dig, hvordan du sporer din ordre. Du kan spore forsendelsen på luftfartsselskabets hjemmeside, hvis du ikke kan se registreringene på webstedet med det samme, prøv venligst at se registreringen senere, for i nogle tilfælde indsender transportøren forsendelsesoplysningerne langsomt. Det garanterer dog, at forsendelsen har været på den måde, hvorpå du har sporingsnummer fra os.

8. Hvad er forsendelsesmulighederne og leveringstiderne for ordrer placeret på kobenbsko.com?

Tiden for levering afhængigt af din placering, det eller de varer, du har bestilt. Generelt vil vi gerne arrangere din forsendelse inden for 12 timer, når din betaling er ryddet. Der er to forsendelsesmetoder. EMS er den vigtigste forsendelsesmetode, som er gratis, hvilket tager 5-7 arbejdsdage at nå din dør. Og bemærk, at ordrer fra nogle lande med langdistance, som f.eks. Italien, Holland osv., Skal sendes af DHL Express, $ 15 hver vare, normalt ankommet i 3-5 arbejdsdage. For mere forsendelsesinformation, venligst link Shipping Policy.

9. Hvordan kan jeg ændre min ordre efter at den er blevet placeret?

Venligst kontakt os for at ændre din ordre, når det er muligt, vi vil rumme. Hvis din ordre allerede er blevet ændret til særlige krav, vil vi ifølge vores returpolitik ikke kunne tilpasse sig det.

10. Hvordan kan jeg annullere en ordre?

Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller msn inden for 6 timer efter køb, hvis du har brug for at annullere din ordre. Men husk at nogle ordrer sendes meget kort tid efter placeringen, at det ikke altid vil være muligt at foretage ændringer.

11. Hvor kan jeg returnere min ordre?

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, hjælper vi dig med en ændring eller refusion. For det første skal du kontakte vores kundeserviceanmodning om en returadresse. Og varer skal returneres senest 14 dage efter den oprindelige forsendelsesdato i en resalabel tilstand.

12. Hvor lang tid tager det at behandle mit tilbagevenden?

Vi designer vores produkter for at opnå kvalitet og ydeevne for vores kunders aktive liv. Vi føler det samme for kundeservice. Hvis du føler behovet for at returnere eller bytte et emne, vil vi være glade for at få det til at ske.

Varer kan returneres til refusion eller udveksling af en eller anden grund inden for 30 dage efter købsdatoen. Efter 30 dage skal emner være ubrugte og uvaskede for at modtage refusion eller udveksling. Restitutioner vil blive offentliggjort ud fra den oprindelige betalingsform.

Uden kvittering:

Produkterne, der oprindeligt blev købt i vores butik, kan returneres til en udveksling til den aktuelle salgspris, hvis varen er ubrudt og beskidt.

forbeholder sig ret:

kobenbsko.com forbeholder sig retten til at foretage justeringer af afkastpolitikken. Særlige forhold kan kræve samarbejde med forretningspartnere. For mere information, klik venligst Retur Direktiv.

Back